DOMUND

 

Gràcies domundguillermo i cristinaSom el Guillermo i la Cristina,

delegats de pastoral de 2n d’ESO B

 

Us volem explicar que aprofitant la visita, a la nostra classe, d’una Germana de la nostre escola que ha estat a les missions a Colòmbia i  li vam voler preguntar per la importància de participar en la campanya del Domund i molt amablement ens va contestar a les nostres preguntes.

ENTREVISTA A LA GERMANA TERESA MERCÉ

El 19 d’octubre del 2014 Diumenge Mundial de les Missions ens has explicat que és el dia en què tota l’Església universal resa per l’activitat evangelitzadora dels missioners i missioneres, i col·labora econòmicament amb ells en la seva tasca, especialment entre els més pobres i necessitats.

Com us arribaven les ajudes?

Quan jo estava predicant l’Evangeli a Colòmbia els diners de campanyes com el DOMUND ens arribaven a través de les parròquies. No ens donaven gaires, només els necessaris per coses bàsiques com transport, medicaments, roba…

Com rebíeu els diners dedicats a projectes més grans?

El primer que havíem de fer era presentar el projecte per que algú ens el financés. Llavors, si l’aprovaven cada any rebien uns diners (per exemple, de Càrites o Unicef) destinats a la construcció d’una part.

Sempre predicàveu l’Evangeli en la mateixa zona o us anàveu movent?

Teníem una zona de 300 poblets i al principi d’any ens organitzàvem, per exemple: Per Nadal anirem a aquest poble, per setmana Santa a aquell altre… i en un any anàvem a uns 40 poblets. Alguns dels pobles eren difícils d’accedir o perillosos, però sempre intentàvem anar-hi igualment, tot i que això ens posés en perill.

Us invitem a tots, a participar-hi!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s