DENIP

Un altre any ens trobem tot aquí al Pati de la nostre escola, amb motiu de la commemoració de la mort del pacifista Mahatma Gandhi, el 30 de gener de 1948, per celebrar a la nostra escola el DENIP (Dia Escolar de la No-violència i la Pau). Ens comprometem una vegada més a lluitar per la Pau i a educar en i per a la Pau. Aquesta tasca de cada dia la volem fer pública, comunitàriament amb la vostra col•laboració. Per això hem preparat un petit homenatge a la pau que tant desitgem.

Pau, amor, llibertat, justícia i molts petons són alguns del desitjos que els nens i nenes de tota l’escola hem demanat en l’acte del Dia Mundial de la Pau realitzat al pavelló de l’escola.

En el següent enllaç trobareu fotos de l’acte al Pavelló de l’escola

La celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau ha reunit més de 900 escolars al Palau Firal i de Congressos de Tarragona que han interpretat cançons, poemes i contes sobre la pau. L’acte està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració d’Intermón Oxfam i la Xarxa d’Educadors i Educadores per a una Ciutadania Global. i la nostra escola no hi podia faltar, per això els alumnes de 5é d’EP han anat en representació de tots.
A continuació podeu veure en el següent enllaç un vídeo explicatiu de l’acte al Palau Firal.

tac 12

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s